Maskin- og produktudstilling

//Maskin- og produktudstilling
Maskin- og produktudstilling 2018-04-23T09:53:18+00:00

Det Østjyske Dyrskue i Horsens 2018

Så er vi klar med tilmeldingerne til Det Østjyske Dyrskue 2018. Dyrskuet afholdes i dagene 15. og 16. juni 2018, og vi håber at du har lyst til at deltage.

Forbedret plan

For at imødekomme mange standudstillers ønske om flere facademeter har vi ændret lidt på standene. På kortet længere nede, som er vedlagt, kan du se facademeterne på hver enkelt stand. Priserne fremgåraf vedlagte ”reservation af stande”. Standene er ikke faste og du er velkommen til at oplyse det antal facademeter du ønsker. Vi vil gøre vort bedste for at opfylde dit ønske.

Et godt tilbud

Vi gentager succesen med bestilling af gratis gæstekort til kunder med CVR-nr., dog kun gældende fredag d. 15. juni 2018.

I år tilbyder vi atter udstillerne på Det Østjyske Dyrskue, at der kan camperes. Tilmelding til camping er muligt på vedlagte ”reservation af stande”.

Hvis du ønsker at reservere en stand ved Det Østjyske Dyrskue i 2018, har du allerede muligheden for det nu – senest 27. marts. Du skal blot udfylde vedlagte blanket og returnere den til Det Østjyske Dyrskue, akj@lmo.dk med ønskede mål og placering.

Vi bestræber os på at imødekomme ønsker om standenes placering, men kan ikke på forhånd garantere noget, da det er et meget stort puslespil, som skal gå op i en helhed. Som udgangspunkt bruges først til mølle princippet.

Eventuel framelding skal være Dyrskuesekretariatet i hænde senest den 18. maj 2018. Ved framelding efter denne dato, vil det fulde beløb blive faktureret.

Vi skal endvidere gøre opmærksom på, at opstilling af stand på dyrskuepladsen kan påbegyndes onsdag den 13. juni. Tegning over fordeling af stande på dyrskuepladsen for 2018 vil blive udarbejdet efter tilmeldingsfristens udløb.

Der er masser af oplevelser og aktiviteter for hele familien begge dage, hvor besøgstallet er omkring de 22.000. Vi håber, at du vil reservere et ”udstillingsvindue” for din virksomhed.

DOWNLOAD SOM PDF HER

”Vi glæder os til at se dig på Det Østjyske Dyrskue 2018”

Med venlig hilsen

Anne-Marie Kjær
Dyrskuesekretariatet

akj@lmo.dk

TILMELDINGSBLANKET