Madmarked & Maskinudstilling

//Madmarked & Maskinudstilling
Madmarked & Maskinudstilling 2019-03-18T15:35:11+00:00

Horsens Dyrskue & Madmarked 2019

Så er vi klar med tilmeldingerne til Horsens Dyrskue & Madmarked 2019. Dyrskuet afholdes i dagene 14. og 15. juni 2019, og vi håber at du har lyst til at deltage.

Nyt Madmarked

I år har vi et helt nyt område for fødevareaktører! Vi vil gerne forny vores profil til også at være en attraktion for madinteresserede og dermed opbygge et nyt, flot madmarkedområde, der skal emme af hygge og oplevelser for alle sanser. Her skal der være plads til store og små virksomheder og organisationer, der arbejder for at fremhæve fortællingen om dansk fødevareproduktion og landbrug samt at formidle om mad og råvare til vores gæster igennem for eksempel salg og smagsprøver.

I hjertet af vores nye område kommer et nyt gårdbutiktelt med plads til mindre gårdbutikker, der skal være med til at fortælle historien om dansk fødevareproduktion anno 2019 og give jord-til-bord oplevelser. Her vil der også være madformidling til vores gæster fra vores sceneområde samt hyggekroge, hvor gæsterne kan slappe af med deres nyindkøbte produkter.

Vi har få pladser i vores nye telt og madmarkedområde – så skynd dig at booke en stand i dag. Hent din tilmelding her til gårdbutikteltet her eller til madmarkedet her. Ved spørgsmål mm. kontakt da projektleder Mette Hein på telefon 2518 5696 eller e-mail mhe@lmo.dk

Et godt tilbud

Vi gentager succesen med bestilling af gratis gæstekort til kunder med CVR-nr., dog kun gældende fredag d. 14. juni 2019.

I år tilbyder vi atter udstillerne på Horsens Dyrskue & Madmarked, at der kan camperes. Tilmelding til camping er muligt på vedlagte ”reservation af stande”.

Hvis du ønsker at reservere en stand ved Horsens Dyrskue & Madmarked i 2019, har du allerede muligheden for det nu – senest 27. marts. Du skal blot udfylde vedlagte blanket og returnere den til koordinator Anne-Marie Kjær, akj@lmo.dk med ønskede mål.

Eventuel framelding skal være Dyrskuesekretariatet i hænde senest den 1. maj 2019. Ved framelding efter denne dato, vil det fulde beløb blive faktureret.

Vi skal endvidere gøre opmærksom på, at opstilling af stand på dyrskuepladsen kan påbegyndes onsdag den 13. juni. Tegning over fordeling af stande på dyrskuepladsen for 2019 vil blive udarbejdet efter tilmeldingsfristens udløb.

Der er masser af oplevelser og aktiviteter for hele familien begge dage, hvor besøgstallet er omkring de 8.000 +.

Vi håber, at du vil reservere et ”udstillingsvindue” for din virksomhed.

DOWNLOAD SOM PDF HER

”Vi glæder os til at se dig på Horsens Dyrskue & Madmarked 2019”

Med venlig hilsen

Anne-Marie Kjær
Dyrskuesekretariatet

akj@lmo.dk

TILMELDINGSBLANKET MASKINER
TILMELDINGSBLANKET GÅRDBUTIKTELT
TILMELDINGSBLANKET MADMARKED