Horsens Dyrskue
19 – 20 Juni 2021

Lørdag fra kl. 09:00 – 18:00
Søndag fra kl. 09:00 – 16:00
*Pladsen åbner kl. 08 begge dage

Entré

Voksen (15 år +) 75 kr.

Barn (6-14 år) 30 kr.

Barn 0-5 år gratis

Adresse

Horsens Dyrskueplads
Hattingvej 3
8700 Horsens

Den 19. – 20. juni 2021 slår Horsens Dyrskue & Madmarked igen stalddørene op for sjov og hygge for hele familien på Dyrskuepladsen i Horsens, når vi samlerland og by til en kæmpe fest, der i 2021 står i nostalgiens tegn.

Gammelt arrangement i nye klæder

Dyrskuet i Horsens er en gammel tradition, der kan spores så langt tilbage som år 1861 og måske længere. Det gør Horsens Dyrskue til et af de ældste i landet og som stadig afholdes i historiske rammer. I 2021 kan vi fejrer nr. 150 i rækken af skuer i Horsens, da vi jo desværre blev nødt til at aflyse arrangementet i 2020, og det vil man som gæst kunne mærke overalt på pladsen. Man kan bl.a. gå på opdagelse i livet på landet i gamle dage og opleve maskiner fra da farfar var dreng. Der vil også være billeder, der ser tilbage på tidligere tiders dyrskuer og naturligvis vil maden vi serverer også give en oplevelse af gamle dage.

Fyldt med oplevelser for store og små

Man vil i 2021 igen kunne besøge vores Madmarkedsplads med mange store og små fødevareproducenter, gårdbutikker samt interessante aktiviteter, hvor der også er mulighed for at købe lækre produkter med hjem. De yngre i familien kan gå på opdagelse i vores Børneområde, der er fyldt med sjove og lærerige aktiviteter. Her vil man bl.a. kunne udfordre mor og far på forhindringsbanen eller halmlabyrinten, tage et traktorkørekort eller besøge alle de søde dyr i vores Bondegård.

Traditionen tro kan man også fortsat komme helt tæt på de mange store, flotte dyr og opleve konkurrencer om at blive ”Skuets Bedste” i vores ringe samt opleve hundredvis af hestekræfter, når de store maskiner vises frem.

Vi ses til en sjov weekend for hele familien!