Desværre har vi grundet Corona været nødsaget til at aflyse Horsens Dyrskue & Madmarked 2021, men vi ses igen d. 18. – 19. juni 2022 på Dyrskuepladsen i Horsens.

Gårdbutikker 2022

Tilmelding til 2022 er endnu ikke åbnet.

Vilkår 2021

Ligesom 2019 kommer Gårdbutikområdet til at ligge i hjertet af vores Madmarkedsplads med plads til gårdbutikker og mindre fødevareproducenter. Her vil man i lækre rammer kunne formidle historien om ens produkt til dyrskuets gæster og være med til at fortælle historien om dansk fødevareproduktion anno 2021 samtidig med man kan sælge dem lækre produkter – lige til at tage med hjem.

Konceptet består igen i år af ens udseende stande, hvor hver standlejer har en 3x3m stand med 2 standard borde med voksdug, en udstillingsreol samt mindre dekogrej. Man vil i 2021 stå i telte i forskellige størrelse i vores nye Gårdbutikområde i 3×3 m. stande side om side med andre lignende aktører. Hele området vil blive pyntet op i torvedagsstil så gæsterne kan besøge alle de forskellige stande, smage og købe de lækre produkter og skå sig ned sammen med familien i hyggelige og inspirerende rammer. Alt dette er inkluderet i standlejen sammen med pladsproduktion som renovation, toiletter og nattevagter fredag-lørdag, og man vil blive en del af Horsens Dyrskue & Madmarkeds markedsføring.

En stand koster 850 kr. Dertil kan man tilkøbe strøm (240v) for 300 kr. ekstra eller et aktørskilt for 195 kr. Endelig kommer der et kontingent på 80 kr. til Foreningen Land & By, som står for at afvikle Horsens Dyrskue & Madmarked. Alle priser er ex. moms.

Vi har kun et begrænset antal pladser i vores nye telt så skynd dig at booke en stand i dag. Hent din tilmelding her til det nye Gårdbutikområde her og send den udfyldte blanket til Dyrskuesekretariatet på e-mail mhe@lmo.dk – sidste tilmelding er fredag d. 22. marts 2021. 

Ved spørgsmål mm. kontakt da Mette Hein på telefon 2518 5696 eller e-mail mhe@lmo.dk

Eventuel framelding skal være Dyrskuesekretariatet i hænde senest den 30. maj 2021. Ved framelding efter denne dato, vil det fulde beløb blive faktureret.

Vi skal endvidere gøre opmærksom på, at opstilling af stand i Gårdbutiktelt kan påbegyndes fredag d. 18. juni kl. 08. Tegning over fordeling af stande vil blive udarbejdet og udsendt efter tilmeldingsfristens udløb.

Der er masser af oplevelser og aktiviteter for hele familien begge dage, hvor besøgstallet er omkring de 8.000 – 10.000 gæster

Vi håber, at du vil reservere et ”udstillingsvindue” for din virksomhed.

”Gårdbutikteltet i 2019 blev en kæmpe succes så vi håber at se en masse nye og gamle udstillere til vores Jubilæum i 2022”

Med venlig hilsen

Mette Hein
Dyrskuesekretariatet

mhe@lmo.dk

TILMELDINGSBLANKET GÅRDBUTIKKER 2021
VILKÅR & PRISER GÅRDBUTIKKER 2021