Et skønt billede af en fuld stald fra 2019, men desværre kommer de ikke til at se sådan ud heller ikke i år.
Foreningen Land & By ØSTjylland har set sig nødsaget til at aflyse årets Horsens Dyrskue & Madmarked, der skulle have været afviklet d. 19. -20. juni 2021.

Det har ikke været en let beslutning, men den har været nødvendig fordi vi ikke længere føler vi kan lade alle vores gæster, udstillere og frivillige gå i uvished om forholdene til årets arrangement, da vi stadig ikke har fået en afklaring fra myndighederne på, hvilke muligheder vi har for at afvikle vores store begivenhed i år og under hvilke forhold.

Men vi slipper ikke helt tøjlerne, da vi fortsat i år vi lave mindre aktiviteter og samle folk fra land & by; og så vender vi stærkt tilbage med et brag af en fest d. 17. – 18. juni 2022 på Dyrskuepladsen i Horsens.

Vi ses i 2022!